Cat de mult iti place ceea ce faci?

„Take a job that you love. I think you are out of your mind if you keep taking jobs that you don’t like because you think it will look good on your resume. Isn’t that a little like saving up sex for your old age?” – Warren Buffet

Image

Am revenit din vacanta cu forte proaspete si, ca deobicei cand ai prea mult timp liber, am inceput sa meditez la nemurirea sufletului.

De curand am vazut un interviu cu Bill Gates si Warren Buffet in care cei doi spuneau ca unul din factorii decisivi pentru succesul lor, nu a fost atat ideea de afacere, produsul sau serviciul pe care il promovau, ci faptul ca s-au inconjurat intotdeauna cu oameni care iubeau ceea ce faceau si in consecinta faceau lucruri extraordinare.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=ldPh0_zEykU

Multe inovatii ce au schimbat lumea au fost descoperite de oameni ce nu erau considerati de specialitate, dar activau in acel domeniu ca un hobby, uneori doar pentru cateva ore pe zi. Nu conteaza atat volumul de timp pe care il investesti intr-un anumit lucru, ci mai degraba calitatea muncii tale.

Daca va intereseaza subiectul va recomand „The Four Hour Workweek” de Tim Ferris http://www.fourhourworkweek.com/ , merita citit…mare fan :).

Nu uita ca daca faci ceea ce iti place, nu va trebui sa muncesti o zi in viata ta.

Image

Deci ce iti place sa faci cel mai mult?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s