Am schimbat designul MagnetGram

Asa cum v-am spus acum 3 luni ne gandeam sa schimbam designul site-ului http://www.MagnetGram.ro (vezi articolul http://magnetgram.ro/blog.php?article=2013%2F08%2F21%2Fne-gandim-sa-schimbam-designul-magnetgram-ce-parere-aveti%2F) si v-am cerut parerea. Feedback-ul primit de la voi a fost unul pozitiv asa ca ne-am apucat de treaba si iata ce a iesit:

Image

Asa cum ati sugerat am incercat sa pastram functionalitatea site-ului si metoda simpla de a comanda magnetii in 3 pasi

Image

Acum ne gandim sa ne concentram pe implemtarea altor feature-uri pe care ni le-ati sugerat de-a lungul timpului cum ar fi: plata cu cardul sau PayPal, posibilitatea de a uploada poze de pe calculatorul vostru etc.

Am lucrat la acest proiect in ultimele 3 luni si cu ajutorul lui Bogdan Buzenchi, am reusit sa-l punem sus weekend-ul acesta http://www.magnetgram.ro . Am avut grija ca site-ul sa poata fi accesat de pe toate dispozitivele: calculator, mac, telefon, tableta.

Speram sa va placa si daca aveti feedback sau sugestii ne puteti contacta ca de obicei http://magnetgram.ro/contact.php?language=ro

Image

Daca aveti nevoie de un design si va place cum lucreaza Bogdan il puteti gasi aici http://www.desenezmustati.ro/about-the-author sau in San Francisco daca aveti drum pe acolo.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s