Peisaje extratereste de pe Pamant

V-am prezentat in trecut cateva locuri inedite in care puteti calatori: activitati exotice in locuri deosebite, orase abandonate etc. Pe glob exista de asemenea multe peisaje ce par a fi de pe alta planeta, dar care din pacate nu sunt deloc promovate si de aceea nu sunt cunoscute si apreciate decat de cativa localnici. Mai jos puteti vedea 5 locatii ce par desprinse din filme science fiction:

1. Muntii Tianzi din China sunt atat de inalti si de subtiri incat par din alta lume. Daca vi se par cunoscuti este probabil pentru ca i-ati vazut in filmul „Avatar” al lui James Cameron

Image

Forma unica a acestora este data de faptul ca s-au format acum 380 de milioane de ani sub apa, iar curentii au macinat in timp solul mai putin rezistent dimprejur lansand doar uriasii stalpi de piatra.

2. Salar De Uyuni din Bolivia este cea mai mare mina de sare din lume iar in timpul sezonului ploios aceasta devine o imensa oglinda.

Image

A aparut atunci cand mai multe lacuri preoistorice s-au unit iar apoi s-au evaporat lasand in urma lor importante cantitati de sare.

3. Pe langa celebrul „Grand Canion” din Colorado va recomandam un alt canion mai putin cunoscut dar cel putin la fel de frumos, Canionul Antilopei din Arizona

Image

O crevasa ingusta, acesta pare a fi in culori diferite deoarece din ce in ce mai putina lumina reuseste sa se infiltreze prin canion.

4. Desi o populara atractie turistica, Insulele Maldive ascund si un secret

Image

Desi apa arata absolut normal pe timpul zilei, o data cu lasarea noptii stele par a incepe sa straluceasca in apa. Acest fenomen ciudat este datorat unor microbi marini denumiti phytoplankton.

5. Desertul Namibiei pare a fi un loc demn de vizitat. In trecut v-am prezentat un oras abandonat complet invadat de nisip iar azi va aratam o alta locatie uimitoare denumita de localnici „Valea mortii”

Image

Desi pare o pictura de Salvador Dalí poza este o fotografie neprelucrata facuta de un reporter al National Geografic si surprinde in contralumina niste pomi in contrast cu cele mai inalte dune de nisip din lume.

Sursa: http://news.distractify.com/culture/32-surreal-places-that-actually-exist-on-earth-i-cant-believe-this-isnt-photoshopped/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s