Nu e obligatoriu sa accepti alegerile pe care viata ti le ofera!

Image

Celebrul Hunter S. Thompson ii da prietenului sau Hume Logan un superb sfat despre cum sa-ti gasesti scopul in viata.

ImageSi intr-adevar aceasta este intrebarea: sa te lasi dus de curent sau sa innoti impotriva lui pentru a-ti indeplini scopul? Aceasta este o alegere pe care, constient sau inconstient, o facem cu totii la un moment dat in viata noastra. Insa putini oameni inteleg asta!

Un om care amana ALEGEREA va lasa invariabil circumstantele sa faca alegerea in locul lui. Deci daca acum te afli printre cei dezamagiti, atunci nu ai alta varianta decat sa accepti lucrurile asa cum sunt sau sa cauti in mod activ altceva. Dar fii atent la indeplinirea de scopuri: mai bine cauta un mod de viata. Decide cum vrei sa traiesti si apoi vezi cum poti sa-ti castigi existenta IN cadrul acelui stil de viata. Dar vei spune: „Nu stiu unde sa caut; nu stiu ce sa caut!”. Si aici este dilema. Merita sa las ce am acum pentru a cauta ceva mai bun? Nu stiu – merita? Cine poate lua aceasta decizie in afara de tine? Dar chiar si daca doar DECIZI SA TE UITI, faci un mare pas inspre o alegere.

Nu incerc sa te trimit pe drumul catre Valhalla, ci doar iti arat ca nu este necesar sa accepti alegerile ce iti sunt oferite de viata pe care o cunosti.

Exista mai mult de atat – nimeni nu TREBUIE sa faca ceva ce nu vrea pentru tot restul vietii sale.Image

Asa ca iti urez succes indiferent de alegerea pe care o faci si nu uita:

Image

„Singurul lucru care sta intre tine si scopul tau este povestea de rahat pe care ti-o spui ca pretext de ce nu il poti atinge.” – Jordan Belfort „Lupul de pe Wall Street” – http://www.imdb.com/title/tt0993846/

Daca doresti sa citesti scrisoarea completa o poti face aici: http://www.brainpickings.org/index.php/2013/11/04/hunter-s-thomspon-letters-of-note-advice/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s